Groots Wonen in Tersluis: Vrijstaand

Groots Wonen in Tersluis – Bouwnummer 7

Het project ‘Wonen in Tersluis’ ligt in de jongste en tweede wijk van Meerstad. De wijk Tersluis begint al echt vorm te krijgen en de contouren van deze ruim opgezette en groene woonbuurt zijn goed zichtbaar.

Tersluis biedt veel unieke mogelijkheden om te wonen, te leven en te recreëren. Liggend aan het Woldmeer, het Park en de vaarverbinding, wordt Tersluis een plek waar je royaal kunt wonen met veel groen en water om je heen. Het is een plek waar kinderen veilig kunnen spelen, waar je zo even in je bootje stapt om het Woldmeer op te varen en waar je ontspannen wandelingen maakt in de natuur. Tersluis is straks een wijk voor echte levensgenieters. Voor mensen die op zoek zijn naar het ultieme vakantiegevoel, gewoon thuis in hun eigen huis. Iedere dag weer. En met de stad dichtbij.

Het project 'Wonen in Tersluis' bestaat uit een gevarieerd aanbod van in totaal 18 royale en ruim opgezette woningen. Er is nog maar één woning beschikbaar. Wees er daarom snel bij.

Vrijstaande woning: nog 1 beschikbaar
Wil je wonen in een royale, vrijstaande woning? Op kavel 7 verrijst een vrijstaande woning met een woonoppervlakte van maar liefst 167m². De woning is gelegen op een grote kavel van 665 m² met een achtertuin gelegen op het zonnige zuidwesten.

INDELING:
Begane grond met een royale open leefkeuken en een tuingerichte woonkamer, standaard met een uitbouw van 2,40 meter, dubbele openslaande deuren naar de achtertuin en met aangebouwde garage.

Op de 1e verdieping zijn 3 ruime slaapkamers van 9,7 m², 11,6 m² en 17,3 m² en een complete badkamer (wastafel, douche, 2e toilet en (optioneel) een ligbad).

Op de 2e verdieping zijn er mogelijkheden voor een extra slaapkamer(s), berg- en/of techniekruimte.

De woning is voorzien diverse opties en met vele extra’s:
- uitbouw 2,40 m: de woonkamer is over de hele breedte van 6,03 m verlengd met 2,40 meter.
- dubbel openslaande tuindeuren met zijlichten
- vergrote hal/entree
- vergrote 3e slaapkamer op de 1e verdieping
- extra raam in voorgevel op de 2e verdieping
- vloerverwarming in de gehele woning (bg., 1e en 2e verd.), incl. zone-regeling
- gootsteen met warm en koud water in de berging.

De bouw van deze woning is al gestart en de woning zal na de zomer van 2018 al worden opgeleverd. Maak jij Wonen in Tersluis compleet?
Rij-/ en hoekwoningen: UITVERKOCHT en al gerealiseerd.
Halfvrijstaande XL woningen: UITVERKOCHT, in aanbouw.

Interesse in deze woning?

Delen

Verkoop en informatie

Pandomo makelaars
Griffeweg 81
9723 DT Groningen

T: 050-85 33 7 33
E: info@pandomo.nl
W: www.pandomo.nl

Nieuwsbrief

Per e-mail op de hoogte blijven? Meld je aan voor de nieuwsbrief

* Verplichte velden